Oppdatering 2. juli 2009:

No er mosaikk flisene lagt mellom benk og overskap på kjøkkenet, vart veldig fint, og blir enda bedre med lys grå eller kvite fuger. Fargane viser veldig mørkt på mobilbilder, så det er eindel lysare enn det ser ut til… Fargen på flisa er lys blå og turkis. I tillegg er kranane på vasken ferdig montert, legg også merke til at vasken er svart!! smiley

(Klikk på bilda for å sjå større versjon)

*******

Kjøkkenet vårt er frå www.kvik.no – Mano høgglans kvit – til høgskap, overskap og skap i kjøkkenøya, Cendra høgglans grå – til underskapa der det er benkeplate og svart tynn kompaktlaminat benkeplate, med underlimt svart kjøkkenvask, digger den!! Kvitevarer i rustfritt stål frå Siemens, kjøkkenøy i heiltre eik, eit frittståande kjøkkenbord i heiltre eik ved sidan av kjøkkenøya, eg har tegna kjøkkenet sjølv, og håper det står til forventningane!!

No er kjøkkenet so og seie ferdig montert!! Dette blir bra!

(Beskyttelses plasten er utanpå fortsatt ja…)