Her er bilder frå juni…

Altanrekkverket mitt, som eg tegna sjølv, (er jo kun kjøkkenet og altanrekkverket eg har tegna, so då MÅ eg jo skryte litt av meg sjølv…) Tore har tegna heile huset han, flinke mannen min, men eg er flink til å hjelpe til med å fortelle korleis eg IKKJE vil ha det altso!! Verre med korleis det faktisk skal bli… smiley

Betongplata nederst gir illusjonen av å vere eindel av rekkverket, ilag med den liggande fjøla oppe. Betongstøtter for å splitte litt opp og videreføre murhus utsjånaden, og heil fjøl overst som dekker betongstøttene ovanfrå. Om eg må seie det sjølv, så synes eg det vart fole fint altso!!Betongplata nederst gir illusjonen av å vere eindel av rekkverket, ilag med den liggande fjøla oppe. Betongstøtter for å splitte litt opp og videreføre murhus utsjånaden, og heil fjøl overst som dekker betongstøttene ovanfrå. Om eg må seie det sjølv, så synes eg det vart fole fint altso!!

Ytterdørene er på plass:

Trappa er på plass – Fiol frå Stryntrappa – kvit med eiketrinn og kvitt innsteg:

Flislegging i gangen og garderobe oppe – mamma, pappa og Tore har flislagt som nokre heltar for å bli ferdig før trappa skulle monterast: